Percossa - BAM! hurenDe theatrale percussiegroep Percossa bestaat twintig jaar: de leden zijn ‘oude mannen’ geworden. Daarom begint muziektheatervoorstelling Bam! met een grapje: de heren lopen met rollators en wandelstokken. Uiteraard ‘drummen’ ze daarmee ritmes op de vloer: het handelsmerk van de groep is om elk willekeurig object in te zetten als muziekinstrument. Van dameswaaiers tot gardes, van klompen tot de eigen ademhaling aan toe. Overigens treedt de groep niet meer helemaal in haar oorspronkelijke samenstelling op: Freek Koopmans vervangt oude rot Niels van Hoorn. Jos Thie neemt voor deze voorstelling de regie voor zijn rekening.

Percossa hoort in de traditie van groepen als Stomp (VS), The Blue Man Group (VS) en Mayumana (oorsponkelijk Israëlisch), en binnen de landsgrenzen Slagerij van Kampen. De opzet van Percossa is overigens veel bescheidener dan die van de collega’s, minder massaal en internationaal. Wel waagden ze zich samen met Oorkaan aan een paar geslaagde kindervoorstellingen en bespelen de klassiek geschoolde mannen meerdere instrumenten.

U staat op het punt om de voorstelling BAM! te huren. Na betaling kunt u de voorstelling direct in de browser bekijken. Vul als eerste uw email adres in en druk vervolgens op de nu huren knop.

Uw email adres:

Deze voorstelling en meer zijn te vinden op Theater Encore

© System by QBased.group